Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

Πώς πέρασα στο tedxkids

Χθες ήταν σπουδαία μέρα!  Πήγα μαζί με τον μπαμπά μου σε ένα συνέδριο για μικρούς και μεγάλους που λέγεται ΤEDxKids
Πρώτη φορά έγινε  στην Ελλάδα για παιδιά !!! Νιώθω ευγνωμοσύνη  και χαρά  προς τον κύριο Μάρκο Ζάγκα που μας κάλεσε εκεί!
Μάρκος Ζάγκας
Πέρσι το καλοκαίρι είχα πάει στο ίδρυμα Σταύρος  Νιάρχος και εκεί έπαιξα μαζί με τον κύριο Μάρκο Ζάγκα τους μυστικούς πράκτορες του πλανήτη! 
Μπορείτε κι εσείς να γίνετε μυστικοί πράκτορες κάνοντας κλικ εδώ. Μετά από λίγες μέρες κόλλησα χαρτάκια στους δρόμους με πολλά μηνύματα για τους μεγάλους. Ύστερα, έγραψα στο μπλοκ μου για τη μικρή μου προσπάθεια να σώσω το περιβάλλον! Περισσότερα διαβάστε εδώ. Σε λίγες μέρες το διάβασε ο κύριος Μάρκος!
Στη συνέχεια μας κάλεσε στο TEDxkids και μίλησε για το περιβάλλον!!!

 Στο τέλος είπε το όνομά μου και αναφέρθηκε  στην μικρή μου δράση για την προστασία του περιβάλλοντος!!! Χάρηκα πάρα πολύ γι' αυτό!
Εύχομαι όλα τα παιδιά να προσπαθήσουν και να κολλήσουν χαρτάκια με μηνύματα για τους μεγάλους και  οι μεγάλοι  να καταλάβουν το νόημα της φύσης. 
Μου έκανε πολύ εντύπωση που ο κύριος Μάρκος γονάτιζε για να  μου  μιλήσει.Το θεωρώ σπουδαίο και πολύ σπάνιο! Οι μεγάλοι δεν το κάνουν συνήθως αυτό...Κοιτάζουν από ψηλά και πρέπει να γυρίζουμε  εμείς τα παιδιά το κεφάλι προς τα  πάνω για να τους δούμε. Η μαμά μου εξήγησε πώς "ο κύριος Μάρκος το έκανε γιατί αγαπάει πραγματικά τα παιδιά και αυτό που τους μαθαίνει, να αγαπούν δηλαδή και να σέβονται το περιβάλλον. Μόνο ένας τέτοιος άνθρωπος θα μπορούσε να κοιτάξει  ένα παιδί αφού είχε ο ίδιος κατέβει στο ύψος του".  Νομίζω η μαμά χαίρεται πραγματικά που είχα την τύχη να τον γνωρίσω και θεωρεί σπουδαία όσα κάνει. Το ίδιο κι εγώ!!!!
Θα ήθελα να ξαναδώ τον κύριο Μάρκο γιατί μου έμαθε πάρα πολλά  πράγματα...

Μυστική  πράκτορας του πλανήτη
Ανδριάνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου